Olemme teollisuuden robotti-, automaatio- sekä kuljetinjärjestelmien asiantuntija.

Oy Robotion Ltd on luotettavien, älykkäiden ja väsymättömien teollisuuden robotti-, automaatio- ja kuljetinjärjestelmien luotettava asiantuntija.

Osaamistamme ovat kaikki projekteissa tarvittavat vaiheet: Suunnittelusta käyttöönottoon. Ennakkoluuloton ja väsymätön asenteemme sekä pitkäaikainen kokemuksemme automatisoinnista takaavat onnistuneen lopputuloksen projekteissa jolloin asiakas saa juuri sitä mitä hän tarvitseekin. Suunnittelussa käytämme 3D-ohjelmistoja, joilla taataan toimituksen toimivuus jo suunnitteluvaiheessa.

Fanuc Nordicin yhteistyökumppanina robottisovelluksissa asiakkaamme voi olla varma toimituksen luotettavuudesta. Kauttamme myös tehdaskunnostetut käytetyt Robotit. Meiltä löytyvät valmiit ratkaisut usealle eri toimialalle esimerkkinä  pakkaus, lavoitus, taivutus, jyrsintä, hitsaus, sorvaus ja rimankäsittely. Robotion on valmistanut soluja jossa on käytetty mm. 3D kamerajärjestelmää ja Force sensor järjestelmää solun täysin automaattiseen ajoon. Tuotannon automatisointi on varma keino säilyttää kilpailukyky alati kiristyvässä tuotannon tehostamisessa.

 

 

fanuc
FANUC Nordic AB

www.fanuc.eu
Yritysleima Kasvupolulle 2
allttec
Ab ALLT-TEC Oy

www.allt.fi
          cnc service              
CNC Service Centeri Oy

www.cncservicecenteri.fi
 

Tuotteet kaikille toimialoille

  • Metalli
  • Saha ja puunjalostusteollisuuden ratkaisut
  • Lava teollisuus
  • Pakkauskoneet ja linjat
  • Muoviteollisuus
  • Sähkö ja ohjelmisto ratkaisut
  • Kuljettimet

klikkaa tästä ja lue lisää    

Fanuc Asiantuntija

YHTEYSTIEDOT

Oy Robotion Ltd
Tehtaantie 5
68700 Teerijärvi

info@robotion.fi
+358 (0)500 776 033
+358 (0)40 771 4173

Ota yhteyttä